maandag 1 december 2014

Josse is geboren Halleluja Hallo !

Negen maanden later en 3maanden levenslicht verder is er hier een tweede baby'tje in huis. Hij luistert naar de naam Josse.
Een kloeke stevige beer van 4kg305 bij de geboorte. Ondanks dit gewicht was de bevalling piece of cake. De gynaecoloog was zelfs te laat. "Dat zijn de goede bevallingen" zei de gynae. Ja, vooral in hun portemonnee. ;-)

Ik had wel gedacht dat het met een tweede véééél maar dan ook heel vééél meer drukker ging zijn maar niets is minder waar. Een tweede draait gewoon mee in de routine en terwijl zijn wij een geoliede machine.
De oudergevoelens kennen we, de opvoedingsgevoelens kennen we, de kwaaltjes van een pasgeborene kennen we maw been there done that ! Of er een 3e zou komen ? Dat ook weer niet of dat laten we voorlopig in het midden. ;-)
Nee, maar we zijn nogal ijverige bijen en hebben toch ook nood aan zelfontplooiing. Wat dat betreft, zitten we op een vruchtbare bodem als koppel. Ruimte om ieder zijn hobby uit te oefenen en even te vluchten uit de routine. Hoewel ik wel hou van wederkerigheid en voorspelbaarheid is het mij ook niet vreemd om er eens "uit" te zijn.
Over "uit" gesproken, weekendje Amsterdam na 3 maanden cocoonen is ook een feit. Verslag volgt nog wel.
Hier heb je alvast een foto van mijn prachtige zoon ! (Fiere mama, en stoef van K&G gekregen dus fierder kan deze mama niet zijn. )






Geen opmerkingen:

Een reactie posten